12 de des. 2012

8 desembre Presentació dels Goigs

El passat dissabte 8 desembre, dia de la Immaculada, vam presentar els Goigs dedicats a Santa Maria de Vilafortuny. amb molt bona assistència de públic, gràcies a tots!
 

Després de la missa d'infants, en Gerard Martí, director del museu d'història de Cambrils va fer la presentació de la nota històrica que ha fet pels nosres goigs. Un repàs als origens de vilafortuny i de la nostra antiga parròquia. Li agaim les seves paraules i la seva contribució a l'edició d'aquets goigs.Després la nostra vaïna la soprano Anna Penalba ens els va cantar per pimera vegda, amb la seva veu potent que va ressonar a la nostra església, acompanyada a l'orgue pel Xavier Castillejo. Quina millor manera de celebrar la festa de la Mare de Déu, que cantant els seus goigs. A l'apartat Goigs i Pregària de la capçalera del blog, trobareu el text dels goigs, la melodia amb la música i el texts de la nota històrica.
Qui vulgui un exemplar dels Goigs només cal que els demani al despatx parròquial o a la sagristia de la parròquia.

9 de des. 2012

dissabte 15 desembre CONCERTS

Dissabte vinent 15 desembre
podem gaudir de dos concerts:
  • a la nostra parròquia de Santa Maria de Vilafortuny a les 19,45 h. Cant coral amb el Cor Guillem Fortuny i la coral del casal de la gent gran.

  • i a la parròquia de Sant Pere de Montbrió del Camp a les 21 h. Concert d'orgue, per l'organista Modest moreno