14 de nov. 2012

VISITA PASTORAL EN IMATGES

Dissabte 10 de novembre de 2012 ens visita l'arquebisbe de Tarragona Jaume Pujol, en el marc de la visita pastoral que fa a les parròquies del baix camp.
Les imatges valen més que mil paraules, anirem resseguin els diversos actes que vam preparar per acollir-lo a la nostra parròquia de Vilafortuny.
Vam començar per les arrels, a l'església de Mas d'en Bosch, antiga parròquia de Vilafortuny, amb una pregària amb diverses persones que col·laboren en diverses tasques.
Després la visita era a la residència d'avis Costamediterranea on va saludar als ancians i també va visitar alguns a la seva habitació.
Als locals de la parròquia és va trobar amb alguns membres de l'associació cultural de Vilafortuny.
A l'hora de dinar amb els membres del consell parroquial, les catequistes, els voluntaris de Càritas i altres col·laboradors.
Ja per la tarda es va trobar en la celebració que fem per acollir els infants batejats durant el darrer any. Una celebració d'acció de gràcies i d'oferiments dels fills batejats a la imatge de la Mare de Déu de Vilafortuny.
Abans de la missa del dissabte la trobada més multitudinària, amb els infants i pares de la catequesi. Els infants van posar el seu nom a la barca (símbol de l'any de la fe). Tots van poder saludar al bisbe i els pares parlar-hi.
Finalment l'eucaristia del dissabte al vespre on tota la comunitat ens reunim per celebrar el dia del Senyor. L'església es va quedar petita...
Agraim al nostre arquebisbe Jaume la seva visita a la nostra parròquia, acabem el reportage amb una fotografia simpàtica amb la col·laboradora mes veterana de la nostra comunitat.