22 d’ag. 2012

15 agost 2012

Un any més ,el dia de de l'Assumpció de la Mare de Déu (15 agost), la parròquia de Santa Maria de Vilafortuny celebra la seva festa en honor de Santa Maria. Ho fem celebrant l'Eucaristia a l'antiga església de Mas d'en Bosch. On es puja la reproducció de la imaage de la mare de Déu de Vilafortuny feta per en Salavador Porqueras. Al final de la celebració també cantem l'himne dedicat a la Mare de Déu composat pel Salador Porqueras.
Enguany al final de l'Eucaristia em pogut compartir un petit refrigeri per celebrar la nostra festa.
L'Anna Penalba interpretant l'Ave Maria a l'ofertori
Durant la celebració ens va acompanyar amb la seva veu l'Anna Penalba, acompanyada pel nosre organista Xavi Castillejo. Els agarïm la seva desinteressada col·laboració, aixi com als qui van preparar el piscolabis de després de missa.
Després de patir força calor una petit refrigeri s'agareix

Al final de la missa es va anunciar que ja estàn enllestists els goigs dedicats a la Mare de Déu de Vilafortuny. La lletra és de Mn.Joan Roig, rector dUlldemolins. La melodia és obra de Mn. Valentí Miserachs. Els dibuixos són d'en Francisco Domingo. Finalment la nota històrica l'ha escrit en Gerada Martí, director del museu d'història de Cambrils. A l'octubre en farem la presentació oficial.