5 d’oct. 2012

VISITA PASTORAL


VISITA PASTORAL A L’ARXIPRESTAT DEL BAIX CAMP
L'arquebisbe amb alguns catequistes la darrera confirmació
         Aquest setembre l’arquebisbe Jaume Pujol ha començat la visita pastoral a les parròquies de l’arxiprestat del baix camp.  A la nostra parròquia de Santa Maria de  Vilafortuny vindrà el proper dissabte 10 de novembre. (tot el dia)

El nostre bisbe ve a conèixer més de prop la nostra comunitat parroquial. El motiu principal d’aquesta visita són per tant les persones, sobretot els qui col·laboreu més activament a la parròquia. La darrera visita pastoral a Vilafortuny la fer l’arquebisbe Ramón Torrella el 13 d’abril del 1991 i així consta a l’arxiu parroquial, amb la revisió dels llibres parroquials de baptismes, confirmacions, matrimonis i exèquies.

El bisbe és trobarà amb el Consell parroquial, els Catequistes, Càritas, i els qui col·laboren en diverses tasques de la parròquia, els pares i infants de la catequesi, els qui han batejat algun fill els darrers anys.
 
També anirà als llocs significatius de la parròquia: l’església de mas d’en Bosch, l’església i els locals parroquials, a la residència on el mossèn hi va un cop al mes, i també amb els membres l’associació cultural de Vilafortuny, i si algun altre grup o associació volen, també ho poden demanar.
 
Més endavant presentarem el programa detallat d’aquest dia on l’acte principal serà
l’eucaristia del dissabte a les 19 h. on al final podrem saludar a l’arquebisbe.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.